Πολύ καλή εμφάνιση με την ΑΕΚ στο βόλεϊ η ομάδα μας

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω φιλοξένησε την πρωτοπόρο και υποψήφια πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

 

Το παιχνίδι ήταν από μόνο του λόγω του ονόματος του αντιπάλου, υψηλό κίνητρο για τους νεαρούς αθλητές μας. Οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν παιχνίδι υψηλού επιπέδου καθώς η αξία του αντιπάλου είναι μεγάλη, αλλά και γιατί η ομάδα μας στάθηκε στο γήπεδο πολύ καλά , κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Η ΑΕΚ χρειάστηκε σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού να κάνει το κάτι παραπάνω για να καταβάλλει την αντίσταση του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια των παιδιών αλλά δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σε ανάλογες εμφανίσεις που θα δώσουν πόντους στην ομάδα για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά:

Κυριακή 26-11-2017   16.00  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-ΑΕΚ 0-3 (15-25, 23-25, 18-25) σε 69’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝ., ΖΑΜΑΓΙΑΣ Γ., ΒΡΑΧΝΑΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ Π., ΠΕΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ Π.(Λ), ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ (Λ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ.

ΑΕΚ (Νίκος Νεόφυτος) ΚΡΕΤΣΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ(Λ), ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ.

Κατηγορία Ανδρικό