Ήττα στο ξεκίνημα για το ανδρικό στην Α2

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στην πρεμιέρα με την ομάδα του Ροδίων Άθλησις.

Αν και η προσπάθεια των αθλητών μας ήταν φιλότιμη η ομάδα της Ρόδου ήταν ανώτερη και πιο έτοιμη και πήρε το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Η ομάδα μας έδειξε διάθεση και προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να σταθεί ανταγωνιστικά στο γήπεδο. Είχε προβλήματα στην υποδοχή και στο μπλοκ τα οποία αποδείχτηκαν αξεπέραστα. Καθώς η προετοιμασία της ομάδας ήταν ελλιπής φαίνεται πως θα αρχίσει να ανεβαίνει και να σημειώνει πρόοδο μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων γονέων αθλητών της ομάδας μας Ζαμάγια Νίκου και Μωρέ Ευάγγελου που κτυπήθηκαν από την επάρατη νόσο το προηγούμενο διάστημα.

Το Δ.Σ. και η οικογένεια του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους αθλητές μας και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4-11-2017   19.00  κλειστό γυμναστήριο Κω

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Ροδίων Άθλησις 0-3 (13-25, 19-25, 14-25) σε 70’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (Λ), ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝ., ΖΑΜΑΓΙΑΣ Γ., ΒΡΑΧΝΑΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ Π., ΠΕΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ, ΖΑΜΑΓΙΑΣ Π., ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ (Λ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

Ροδίων Άθλησις (Νίκος Τρατσέλας) ΜΑΚΡΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΥΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ

Διατητές: Κατσούλης Βασίλης, Σταματίου Σωτήρης, Κρίτσα Νικολέτα

Κατηγορία Ανδρικό