Τον συμπατριώτη μας Δ. Χατζηνικολάου, Πρωταθλητή Ελλάδας στο beach volley 2023 τίμησε ο Δήμαρχος Κω

Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023

Τον Χρυσό  πρωταθλητή Beach Volley 2023 , Δημήτρη Χατζηνικολάου ,  τίμησε για την μεγάλη του επιτυχία και το ήθος του, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2023, ο Δήμαρχος  Κω Θεοδόσης Νικηταράς παρουσία της αντιδημάρχου Αθλητισμού Σέβης Βλάχου .

 

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου μαζί με τον συναθλητή του Σταύρο Ντάλλα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης κέρδισαν τα χρυσό στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών, τη σπουδαιότερη δηλαδή διοργάνωση του ελληνικού beach volley. Να θυμίσουμε πως ο  Δημήτρης Χατζηνικολάου, είναι γιος και αθλητής του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και  κατέκτησαν μαζί με τον με συμπαίκτη του τον Σταύρο Ντάλλα το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκαν για πρώτη φορά Πρωταθλητές Ελλάδος.

Τον πρωταθλητή προσκάλεσε στο γραφείο του για να τον συγχαρεί προσωπικά για τη νέα μεγάλη του νίκη και να τον τιμήσει, ο Δήμαρχος  Κω ,Θεοδόσης Νικηταράς  ο οποίος τον επαίνεσε για την μεγάλη του  επιτυχία και για το ήθος  και την επιμονή του και επισήμανε πως το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» . Ο κ. Νικηταράς  υπογράμμισε πως ο Δημήτρης όπως και άλλοι αθλητές ξεκίνησαν το volley από τον Ναυτικό όμιλο Κω που ο δήμος έχει πρόθεση να τον αξιοποιήσει για τη Κωακή κοινωνία ενώ σημείωσε  πως «Ο Δημήτρης κάνει  περήφανους εμάς, την οικογένεια και το νησί μας κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας» και απένειμε  στον αθλητή τιμητική πλακέτα , ευχόμενος  στον Κώο αθλητή, νέες αθλητικές κατακτήσεις .

Κατηγορία K23