Καμπ εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ στο Ναυτικό Όμιλο

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022

Την Κω επισκέφτηκε για άλλη μία φορά ο Tie Santana, ο ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα.

 

Ο κύριος Santana ήταν στο νησί μας το Σάββατο και την Κυριακή 26 και 27 Μαρτίου, με σκοπό τη διοργάνωση προπονητικού καμπ προεπιλογής εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Κ18.

Το καμπ διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο Ναυτικό Όμιλο, με σκοπό να δούμε τους αθλητές που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ που θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 το Σεπτέμβριο στο Λουτράκι.

Συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω Καρδούλιας Ιωάννης, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Μαντούκος Απόστολος, Ιντρισλλάρι Άλεξ και ο αθλητής του ΠΑΟΚ Ρόδου, Καλλιόζης Δημήτριος.

Στο καμπ βοήθησαν με την παρουσία τους και οι αθλητές μας Γεροβασίλης Γεώργιος και Κόπελλος Αντώνιος, οι οποίοι ανήκουν σε μεγαλύτερη κατηγορία (Κ20).

Ο κύριος Santana έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών στο καμπ, μίλησε στους αθλητές για τις εθνικές ομάδες και ευχήθηκε να τους ξαναδεί και σε επόμενο καμπ που θα γίνει το Πάσχα στην Αθήνα με στόχο την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν τις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό που θα διοργανώσει η ΕΟΠΕ στο Λουτράκι.

Κατηγορία K19