Τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στους παίδες οι Θανόπουλος/Κυπριώτης

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν από την Πρέβεζα οι Κωνσταντίνος Θανόπουλος και Σάββας Κυπριώτης από το τελικό τουρνουά K17 Juniors Final που ολοκληρώθηκε στην Κυανή ακτή Πρέβεζας και στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club.

 

Οι αθλητές μας ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία αλλά κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς ηττήθηκαν μόνο από τους πρωταθλητές στον ημιτελικό. Οι ομάδες από την Κρήτη Μανώλης Παχιαδάκης, Κίμωνας Σπινθάκης στους παίδες και Γεωργία Αντωνάκη, Ιωάννα Περδικάκη στις κορασίδες ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό των κοριτσιών, οι Κρητικές Αντωνάκη, Περδικάκη επικράτησαν μετά από 55 λεπτά Μαριάννα Μπέρμπερη, Λουκία Παυλοπούλου με 2-1 (21-10, 19-21, 15-13) και κατέκτησαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στις αναπτυξιακές κατηγορίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στα αγόρια, οι Κρητικοί Παχιαδάκης, Σπινθάκης νίκησαν με 2-0 (21-10, 21-14) σετ τους Χρήστο Βουτυρίτσα, Άγγελο Τριανταφύλλου και για πρώτη φορά κατέκτησαν την κορυφή της Ελλάδας στην κατηγορία των Κ17.

Στον μικρό τελικό των αγοριών οι Θανόπουλος/Κυπριώτης επικράτησαν με 2-0 σετ (21-16, 21-15) των Μπαλίνη/Στόγια από την Αθήνα καθώς έκαναν καλή εμφάνιση και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος.

Κατηγορία K16